Timrå starkast – avgjorde i förlängningen mot Örebro Hockey

Matchen i SHL mellan hemmalaget Timrå och gästande Örebro Hockey var oavgjord vid full tid, 3-3. Först i förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 4-3 (0-1, 2-0, 1-2, 1-0). Matchhjälte blev Anton Wedin, som gjorde det avgörande målet med bara sju sekunder kvar att spela i förlängningen.

Det var första segern för Timrå, efter 0-2 mot Luleå i premiären.

Örebro Hockey tog ledningen efter 4.15, genom Robert Leino assisterad av Patrik Puistola och Filip Berglund. Efter 4.46 i andra perioden slog Magnus Pääjärvi till, framspelad av Tim Erixon och Didrik Strömberg och kvitterade för Timrå.

Emil Pettersson gjorde dessutom 2-1 efter 11.41 på pass av Simon Forsmark och Jonathan Dahlén.

2.32 in i tredje perioden slog Filip Berglund till på pass av Robert Leino och Elias Ekström och kvitterade för Örebro Hockey.

Efter 3.50 nätade Patrik Karlkvist framspelad av Robin Norell och Hannes Björninen och gav Örebro Hockey ledningen.

11.59 in i perioden nätade Timrås Anton Lundmark på pass av Linus Nässén och Elmeri Eronen och kvitterade för Timrå.

I förlängningen tog det 4.53 innan Timrå också avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Anton Wedin, på pass av Jonathan Dahlén och Linus Nässén.

I nästa match, torsdag 26 september 19.00, har Timrå Färjestad borta i Löfbergs Arena, medan Örebro Hockey spelar hemma mot Brynäs.