Brynäs tunga smäll – stjärnvärvningen skadad

Christian Djoos kommer inte att kliva ut på isen vid SHL-premiären.
Brynäs meddelar att återvändaren blir borta en längre tid. 

Efter nio år med spel i Nordamerika och Schweiz vände Christian Djoos hem till Brynäs för att hjälpa laget att etablera sig i SHL igen. Men nu står det klart att han får vänta på den nya debuten. 

Under onsdagen meddelar Brynäs att den 30-årige backen som missat de två senaste träningsmatcherna, kommer att bli borta i ytterligare fyra till sex veckor. Detta på grund av en underkroppsskada. 

– Det är såklart tråkigt att vi kommer få klara oss utan Christian en tid, vi hoppas självklart att ha tillbaka honom i spel så fort som möjligt. I nuläget har vi förutom Christian även Anton Johannesson frånvarande vilket ger större  möjligheter för våra lovande juniorer och eventuellt Viktor Persson att få fortsätta visa upp sig på högsta nivå, säger sportchefen Johan Alcén, på klubbens hemsida. 

Brynäs-fostrade, Viktor Persson, som senast kommer från två skadedrabbade år i finska Pelicans, har tränat och spelat med klubben under försäsongen. I Djoos frånvaro kan han därmed bli ett alternativ för att täcka upp på backsidan.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: