TV-pucken 2024: Medelpad – kommentarer om ALLA spelare

Hockeysverige.se storsatsar inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras – med kommentarer från huvudtränarna om ALLA spelare.
Nu har det blivit dags för Medelpad.

  • “Kan själv ta pucken hela vägen upp i offensiv zon”
  • “Får han lägen som hög trea smäller det”
  • En spelare att hålla koll på: “Kan göra mål på i princip vad som helst”

Medelpad blixtrar till då och då och tar sig till slutspel. I år kommer det att bli en tuff kvalgrupp då man har fått sällskap av Stockholm Nord, samtidigt som även Västerbotten, Ångermanland och Norrbotten ser starka ut.

Men Medelpad ska på intet sätt räknas ut på förhand.

– Jag har förväntningen att vi ska göra det jobbigt för alla andra lag i gruppen. Vi ska göra det så jobbigt att vi går segrande ur varje match. Det är en tajt grupp och den stora förväntningen är att tävla, säger huvudtränaren Carl-Oskar Andersson.

I grupp D, som spelas i Sundsvall, ställs Medelpad mot Stockholm Nord, Norrbotten, Jämtland/Härjedalen, Västerbotten och Ångermanland.

Tillsammans med Carl-Oskar Andersson går vi här igenom truppen – spelare för spelare.

Missa ingenting – här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år för bara 499 kronor (ord.pris 659kr). Ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: