TV-pucken 2024: Stockholm Syd – kommentarer om ALLA spelare

Hockeysverige.se storsatsar inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras – med kommentarer från huvudtränarna om ALLA spelare.
Nu har det blivit dags för Stockholm Syd.

  • “Honkens” son på väg fram: “Spelar väldigt lugnt och samlat”
  • “Var målvakt (!) för två säsonger sedan”
  • Kaptenen leder laget: “Han har pondus på isen”
  • Spelarna att hålla koll på: “Bryter mönster”

Efter två raka finalförluster missade Stockholm Syd slutspelet förra säsongen. Nu är de ute efter revansch, och har också fått fram ett mycket bra lag.

Man kommer kliva in i gruppspelet som en av de stora favoriterna till att vinna hela grejen. Där man också är vidare på förhand i egenskap av arrangör. 

– Jag har jättehöga förväntningar, och förhoppningar på det här laget. Att vi åtminstone ska spela en bra ishockey och kan vi dessutom vara effektiva kan det bära jättelångt, säger huvudtränare Magnus Welin.

I grupp C, som spelas i Eskilstuna, ställs Stockholm Syd mot Gotland, Östergötland, Södermanland, Uppland och SIF-laget. 

Tillsammans med Magnus Welin går vi här igenom laget – spelare för spelare.

Missa ingenting - här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år för bara 499 kronor (ord.pris 659kr). Ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: