TV-pucken 2024: Västmanland – kommentarer om ALLA spelare

Hockeysverige.se storsatsar återigen inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras – med kommentarer från huvudtränarna om ALLA spelare. Idag: Västmanland.

  • “Där har vi pondus – nästan Mats Sundin”
  • De sticker ut: “Få som har bättre spelförståelse”
  • Farliga speedkulan: “Inte många som slår honom”

Efter millennieskiftet tog sig Västmanland oftast vidare till åtminstone kvartsfinal i TV-pucken, men efter detta och finalförlusten 2004 har det gått tyngre. Förra året slutade man sist i sin kvalgrupp och de tre åren dessförinnan missade man slutspel. 

Nu ska en av de starkare kullarna från regionen mäta sig mot resten av landet – och förhoppningsvis visa att de är att räkna med längre fram i turneringen. 

– Min assisterande tränare har varit med några år, han säger att här är den bästa kullen på länge. Det känns ju roligt, säger tränaren Tobias Holm Karlberg.

I grupp B, som spelas i Västerås, ställs Västmanland mot Dalarna, Gästrikland, Värmland, Hälsingland och Örebro län. 

Tillsammans med Tobias Holm Karlberg går vi här igenom truppen – spelare för spelare.

Missa ingenting - här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år för bara 499 kronor (ord.pris 659kr). Ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: