Veteranerna ser inte ut att återvända till New York Islanders

Cal Clutterbuck och Matt Martins avtal med New York Islanders har löpt ut. Någon fortsättning i klubben lär det inte heller bli för veteranerna.
– Vi kommer förmodligen att gå vidare, säger general managern Lou Lamoriello till New York Post.

En era verkar av allt att döma vara över i New York Islanders.

Cal Clutterbuck och Matt Martin har spelat 794 respektive 905 matcher för NHL-klubben, men nu ser deras tid i NHL-klubben ut att vara över. Spelarnas avtal med klubben har löpt ut och just nu finns inga planer på att skriva nya kontrakt.

– Vi kommer förmodligen att gå vidare. Det betyder inte att saker och ting inte kan förändras och vi pratar om två veteranen och fina individer. Det är två ledare i laget och två väldigt bra hockeyspelare, så vi får se vad som händer, säger general managern Lou Lamoriello till New York Post.

35-årige Matt Martin återvände till New York Islanders 2018 efter två säsonger i Toronto Maple Leafs, dit Lamoriello plockade forwarden. Martin skrev på ett fyraårskontrakt med Leafs, men trejdades tillbaka till Islanders efter två år sedan Lamoriello lämnat Toronto för att därefter återvända till Islanders.

36-årige Cal Clutterbuck har spelat Islanders sedan säsongen 2013/14, då han trejdades till klubben från Minnesota Wild i en bytesaffär där forwarden Nino Niederreiter gick i motsatt riktning. Under sina 794 matcher i Islanders har Clutterbuck producerat 201 poäng (92+109).


TV: När "Lidas" ledde Detroit till Stanley Cup 2002

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: