Kent “Nubben” Norberg återvänder till Timrå

Två år i HV71 tog slut när Kent “Nubben” Norberg fick sparken. 
Nu är han tillbaka i Timrå – som assisterande sportchef.
– Jag är väldigt glad över att Nubben vänder hem, säger Kimmo Kapanen på hemsidan.

2022 gjorde Kent “Nubben” Norberg flytten från Timrå IK till HV71. Två misslyckade säsonger senare är han nu tillbaka – i en roll som assisterande sportchef till Kimmo Kapanen.

– Det är otroligt kul att få vara hemma och jag ser fram emot att kunna bidra i Timrå IK igen. Min roll som assisterande sportchef kommer främst gå ut på att stötta upp Kimmo där det behövs både vad gäller framtida värvningar och det dagliga arbetet kring laget. Jag vet att det kommer att bli bra och ser fram emot den kommande säsongen, säger han på klubbens hemsida.

“Svårslagen i Sverige”

Kontraktet är skrivet över två säsonger, vilket innebär att klubbens tidigare sportchef och tränare kan göra sitt 23:e och 24:e år som ledare i föreningen. 

– Jag är väldigt glad över att Nubben med sin erfarenhet och sitt kontaktnät vänder hem till Timrå IK. Hans kunskap om framförallt den svenska marknaden är svårslagen i Sverige. Med hans återkomst stärker vi upp den sportsliga ledningen vilket ger oss bättre möjligheter att jobba långsiktigt och för framtiden, säger Kimmo Kapanen.


 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: