Alexander Molldén stannar i Nybro: “Tvekade inte en sekund”

En tvångsdegradering öppnade för spel i Nybro. 
53 matcher senare förlänger nu Alexander Molldén med klubben. 
– Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen, säger han på klubbens sajt.

Med ett snitt på 18 minuters istid per match var Alexander Molldén en viktig pjäs för Nybro under den första säsongen i hockeyallsvenskan. Nu meddelar klubben att man får behålla 29-åringen även över 2024/25.

– Vi är glada att “Molle” ville fortsätta spela i Nybrotröjan. Han besitter en hög högstanivå, en offensiv uppsida och är trygg med pucken. Förra säsongen var han en av backarna som spelade plus i plus/minus-statistiken. Dessutom är det en härlig person med mycket energi som är omtyckt i laget. Jag vet att det finns mer att hämta i Molle och vi ska göra allt vi kan för att accelerera hans ishockey ännu mer och få ut hans fulla potential, säger sportchefen Mikael Aaro, på klubbens hemsida.

“Tvekade inte en sekund”

Den SHL-erfarne backen var egentligen klar för en återkomst i moderklubben, Kristianstad, inför säsongen, men stod sedan istället för 16 poäng i nykomlingarna. 

– Det är en obeskrivlig känsla att få dra på sig Nybrotröjan och spela inför Sveriges bästa fans. När Nybro ville förlänga tvekade jag inte en sekund. Jag trivs väldigt bra i Nybro både med ishockeyn och privat. Nybro Vikings är en proffsig förening både på och utanför isen med tydliga mål, säger han själv.



 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: