Fyra matchbollar för Florida efter ny seger

Florida är med stormsteg på väg mot seger mot Edmonton i Stanley Cup-finalen, efter seger på bortaplan med 4-3 (1-0, 3-1, 0-2). Florida har greppet om matchserien med 3-0 och kan avgöra matchserien natten mot söndag.

Florida Panthers tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Sam Reinhart assisterad av Gustav Forsling och Aleksander Barkov. Efter 1.49 i andra perioden slog Warren Foegele till, och kvitterade för Edmonton Oilers.

Floridas Vladimir Tarasenko gjorde 1-2 efter 9.12 framspelad av Eetu Luostarinen.

Sam Bennett gjorde dessutom 1-3 efter 13.57 framspelad av Matthew Tkachuk.

Aleksander Barkov gjorde dessutom 1-4 efter 15.31 på pass av Evan Rodrigues och Sam Reinhart.

Philip Broberg och Ryan McLeod reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-4 kom inte Edmonton.

Lagen möts igen på söndag 02.00, i Rogers Place.