Colorado lyckades vinna mot Winnipeg

Segern på bortaplan med 6-3 (1-1, 2-1, 3-1) gör att Colorado har vunnit matchserien mot Winnipeg i NHL Åttondelsfinal. Colorado vann serien med 4-1.

Första perioden var jämn. Winnipeg inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Kyle Connor efter 1.07, men Colorado kvitterade genom Valeri Nichushkin bara två minuter senare. Colorado gjorde 1-2 genom Yakov Trenin efter 5.43 i andra perioden.

Efter 6.41 av perioden kunde Josh Morrissey kvittera till 2-2 för Winnipeg.

Efter 14.05 gjorde Colorado 2-3 genom Artturi Lehkonen. 2.07 in i tredje perioden slog Tyler Toffoli till på pass av Nikolaj Ehlers och Colin Miller och kvitterade för Winnipeg.

4.11 in i perioden nätade Colorados Mikko Rantanen framspelad av Devon Toews och Nathan MacKinnon och gav laget ledningen för Colorado.

Efter 7.55 slog Mikko Rantanen till på nytt framspelad av Nathan MacKinnon och Cale Makar och ökade ledningen för Colorado.

Laget punkterade matchen med ett 3-6-mål med två sekunder kvar att spela genom Josh Manson på pass av Casey Mittelstadt. 3-6-målet blev matchens sista.

Mikko Rantanen gjorde två mål för Colorado och spelade fram till ett mål.