Simon Holmström och Bo Horvat målskyttar när NY Islanders vände mot Chicago

Inför sista perioden var Chicago i ledningen med 1-0 i UBS Arena. Men NY Islanders vände – och vann. Till slut blev det 2-1 i matchen i NHL.

Chicago tog ledningen efter sju minuters spel, genom Jason Dickinson assisterad av Connor Bedard och Philipp Kurashev.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. 1.31 in i tredje perioden nätade NY Islanders Bo Horvat framspelad av Mathew Barzal och Casey Cizikas och kvitterade för NY Islanders.

Efter 9.25 nätade Simon Holmström på pass av Anders Lee och avgjorde matchen. Holmström fullbordade därmed lagets vändning.

Det här var NY Islanders 19:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Chicagos 14:e uddamålsförlust.

Resultatet innebär att NY Islanders ligger kvar på femte plats och Chicago sist, på åttonde plats i tabellen.

Fredag 5 april 01.00 spelar NY Islanders borta mot Columbus. Chicago möter Dallas hemma i United Center lördag 6 april 21.30.