Gustav Possler gjorde två mål för Björklöven i segern mot Brynäs

Björklöven vann mötet med Brynäs hemma med 5-1 (2-0, 1-0, 2-1) på måndagen i Hockeyallsvenskan.

I början av matchen var Björklöven starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Nicolai Meyer och Fredric Weigel. Efter 17.02 i andra perioden slog Scott Pooley till, och gjorde 3-0. Efter 1.53 i tredje perioden ökade Björklöven på till 4-0 genom Gustav Possler.

Brynäs reducerade dock till 4-1 genom Jack Kopacka med 3.58 kvar att spela av matchen.

Björklöven kunde dock avgöra till 5-1 med 29 sekunder kvar av matchen genom Gustav Possler.

Björklöven ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Brynäs fortfarande leder serien, fem poäng före Djurgården.

I nästa match möter Björklöven Almtuna hemma och Brynäs möter Djurgården hemma. Båda matcherna spelas onsdag 7 februari 19.00.