Bik Karlskoga säkrade segern i matchserien mot SSK

Efter seger på hemmaplan med 4-2 (1-0, 2-1, 1-1) har Bik Karlskoga nu avgjort matchserien mot SSK i HockeyAllsvenskan Kvartsfinal. Bik Karlskoga vann totalt med 4-0 i matcher.

Bik Karlskoga började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 3.09 slog Viktor Lennartsson till assisterad av Theodor Pistek och Gustaf Thorell. Bik Karlskoga gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Eskild Bakke Olsen och Gustaf Thorell.

Efter 13.53 av perioden kunde Christopher Liljewall göra 3-1 för SSK. Bik Karlskoga ökade ledningen till 4-1 genom Otto Stenberg efter 5.09 i tredje perioden.

Daniel Norbe reducerade förvisso, men närmare än 4-2 kom inte SSK. Bik Karlskoga tog därmed en stabil seger.