Frölunda J20 säkrade avancemang – slog ut Rögle

Segern på hemmaplan med 7-1 (2-1, 2-0, 3-0) gör att Frölunda har vunnit matchserien mot Rögle i J20 Åttondelsfinal herr. Därmed vann Frölunda totalt med 2-1 i matcher.

Rögles tränare David Axebrink om matchen:

– Tack för denna säsongen!

Frölunda tog ledningen efter sex minuters spel, genom Måns Toresson framspelad av Max Westergård och Felix Granath.

Rögle kvitterade till 1-1 efter 8.27, genom Felix Nilsson på pass av Joel Olerot.

Frölunda tog ledningen på nytt efter 11.38, när Karl Sterner slog till assisterad av Teodor Forssander och Victor Mannebratt.

Andra perioden var länge mållös. Frölunda gick från 2-1 till 5-1 genom tre snabba mål på 2.26 i slutet av perioden av Felix Bergqvist, Oscar Pantzare och Casper Nässén. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Teodor Forssander och Elias Kumlin.