Tyresö Hanviken Hockey upp i topp efter seger mot Hammarby J20

Tyresö Hanviken Hockey är nu serieledare i J20 Region öst fortsättning herr efter seger, 10-1 (5-1, 1-0, 4-0), hemma mot Hammarby J20. Tyresö Hanviken Hockey leder serien en poäng före Nyköping. Hammarby J20 ligger på nionde plats i tabellen.

Segern var Tyresö Hanviken Hockeys sjunde på de senaste åtta matcherna.

Tyresö Hanviken Hockey hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.56 genom Devin Kling, och gick upp till 2-0 innan Hammarby J20 svarade.

Innan perioden var över hade Tyresö Hanviken Hockey ryckt åt sig ledningen med 5-1. Efter 9.36 i andra perioden nätade Rasmus Dahlqvist, på pass av Lukas Saving och Emil Öbrink och gjorde 6-1. Tyresö Hanviken Hockey fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Isak Malmfors, som gjorde två mål, Måns Pettersson och Lukas Saving.

Tyresö Hanviken Hockeys Lukas Saving stod för två mål och ett assist, Emil Öbrink hade tre assists, Isak Malmfors gjorde tre mål och Devin Kling gjorde ett mål och två målgivande passningar.

I nästa match, måndag 5 februari, har Tyresö Hanviken Hockey Göta Traneberg borta i HCL Arena 20.00, medan Hammarby J20 spelar hemma mot Wings Arlanda 19.30.