Efterlängtad seger för Hudiksvall – bröt förlustsviten mot Grums

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Hudiksvall i J20 Region väst herr. Men hemma mot Grums bröts den tuffa sviten. Det blev 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0) efter förlängning i matchen i Holmen Center.

Marcus Dahlström Borsje slog till 1.15 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Första perioden blev mållös. Det var först 15.08 in i andra perioden som Grums tog ledningen genom Casper Liljestrand framspelad av Linus Sköldstrand och Eric Granrud.

11.21 in i tredje perioden nätade Hudiksvalls Nils Strömbom på pass av Wincent Enarsson och Sebastian Larsson och kvitterade för Hudiksvall. I förlängningen tog det 1.15 innan Hudiksvall också avgjorde till 2-1. Stor matchhjälte blev Marcus Dahlström Borsje, på pass av Andreas Bergström.

Det här var Hudiksvalls tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Grums andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Hudiksvall ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Grums på andra plats.

Hudiksvall möter Strömsbro i nästa match borta tisdag 30 januari 19.00. Grums möter samma dag BIK Karlskoga J20 hemma.