Dallas ny serieledare efter seger mot Arizona Coyotes

Dallas slog Arizona Coyotes med 5-2 (0-1, 3-0, 2-1) på hemmaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i NHL efter 70 spelade matcher, på samma poäng som Colorado. Colorado har dock en match mindre spelad. Arizona Coyotes ligger på sjunde plats i tabellen.

Segern var Dallas Stars sjunde på de senaste nio matcherna.

Arizona Coyotes tog ledningen efter 19.55, genom Clayton Keller på pass av Nick Bjugstad och Nick Schmaltz. Dallas vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1 i andra perioden inom bara 4.42. Dallas gjorde två snabba mål tidigt i tredje perioden och gick från 3-1 till 5-1, målen av Jason Robertson och Craig Smith, vilket avgjorde matchen.

John Leonard reducerade förvisso, men närmare än 5-2 kom inte Arizona Coyotes. Dallas tog därmed en säker seger.

Lördag 23 mars möter Dallas Pittsburgh hemma 01.00 och Arizona Coyotes möter Seattle hemma 03.00.