Buffalo gjorde fyra mål i tredje perioden – vann stort mot Vegas

Bortalaget Vegas var fortfarande med i matchen mot Buffalo inför tredje perioden. Men där fick Buffalo rejäl utdelning. Till slut blev det hela 7-2 (1-0, 2-2, 4-0) i matchen i NHL.

Segern var Buffalos femte på de senaste sex matcherna.

I början av matchen var Buffalo starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Jeff Skinner och Dylan Cozens. Efter 1.46 i andra perioden nätade Brendan Brisson, och reducerade åt Vegas.

William Karlsson gjorde dessutom 2-2 efter 4.28.

Buffalos Zemgus Girgensons gjorde 3-2 efter 14.46 framspelad av Eric Robinson.

På bara 14.52 gjorde Buffalo fyra raka mål när laget gick från 3-2 till 7-2. Buffalo tog därmed en klar seger.

Casey Mittelstadt och Jeff Skinner gjorde ett mål och två assist var för Buffalo.

Resultatet innebär att Buffalo ligger kvar på sjätte plats och Vegas på tredje plats i tabellen.

Måndag 4 mars 01.00 spelar Buffalo hemma mot Winnipeg. Vegas möter Columbus borta i Nationwide Arena tisdag 5 mars 01.00.