Äntligen seger för Montreal mot Arizona Coyotes

Det blev fem förluster i rad för Montreal i NHL. Men hemma mot Arizona Coyotes kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Bell Centre slutade 4-2 (1-0, 1-1, 2-1).

Montreal Canadiens tog ledningen efter 7.52, genom Joel Armia assisterad av Alex Newhook. Montreal gjorde 2-0 genom Jordan Harris efter 4.52 i andra perioden.

Arizona Coyotes reducerade dock till 2-1 genom Alexander Kerfoot efter 7.42 av perioden. Montreal utökade ledningen på nytt genom Tanner Pearson efter 5.14 i tredje perioden.

Arizona Coyotes gjorde 3-2 genom Nick Bjugstad efter 14.23 av matchen.

Montreal kunde dock avgöra till 4-2 med tre sekunder kvar av matchen genom Nick Suzuki.

För Montreal gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Arizona Coyotes är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Montreal är Florida. Arizona Coyotes tar sig an Toronto borta. Båda matcherna spelas fredag 1 mars 01.00.