Edmonton ryckte i sista perioden och vann mot Los Angeles

Edmonton vann hemma mot Los Angeles i NHL med 4-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Edmonton avgjorde i sista perioden.

Första perioden var jämn. Los Angeles inledde bäst och tog ledningen genom Trevor Moore efter 6.45, men Edmonton kvitterade genom Zach Hyman i slutet av perioden. Efter 7.34 i andra perioden gjorde Los Angeles 1-2 genom Alex Laferriere.

Med 4.4 kvar att spela av perioden kunde Leon Draisaitl gjorde 2-2 för Edmonton. I tredje perioden var Edmonton starkast och gick från 2-2 till 4-2 genom mål av Evan Bouchard och Ryan Nugent-Hopkins och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.29 kvar att spela.

Resultatet innebär att Edmonton ligger kvar på tredje plats och Los Angeles på fjärde plats i tabellen.

I nästa omgång har Edmonton St Louis hemma i Rogers Place, torsdag 29 februari 02.30. Los Angeles spelar borta mot Calgary onsdag 28 februari 03.00.