Seger för Los Angeles – steg åt rätt håll mot Nashville

Los Angeles har haft en tuff period med fyra förluster i följd i NHL. Men borta mot Nashville bröts den tunga sviten. Det blev 2-4 (0-1, 0-1, 2-2) i matchen i Bridgestone Arena.

Los Angeles tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Carl Grundström. Efter 5.36 i andra perioden nätade Alex Turcotte, och gjorde 0-2. Efter 5.17 av matchen kunde Filip Forsberg göra 1-2 för Nashville.

Los Angeles gjorde 1-3 genom Trevor Lewis efter 13.23 i tredje perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Philip Tomasino reducerade dock för Nashville med bara fyra minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Los Angeles kunde dock avgöra till 2-4 med 1.6 kvar av matchen genom Kevin Fiala.

Båda lagen har nu en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Nashville med 10–18 och Los Angeles med 14–20 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nashville på fjärde plats och Los Angeles på fjärde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 11 februari. Då möter Nashville Arizona Coyotes i Bridgestone Arena 02.00. Los Angeles tar sig an Edmonton hemma 04.00.