Justine Reyes.
Foto: Bildbyrån
SDHL

Beskedet: Justine Reyes lämnar Linköping

ANNONS

Linköpings lagbygge inför SDHL-säsongen fortsätter att ta form. Nu meddelar klubben att målsprutan Justine Reyes, tillsammans med Alva Solberg och Josephine Asperup, lämnar klubben.

Via sin hemsida låter Linköping meddela att trion Justine Reyes, Alva Solberg och Josephine Asperup inte kommer att bli kvar i klubben nästa säsong.

- Det är tre spelare som har gjort det bra för oss under den tiden de varit här. Nu går vi skilda vägar och vi vill passa på att önska Justine, Alva och Josephine ett stort lycka till i deras framtida hockeykarriärer, säger sportchefen Sabina Eriksson i ett uttalande.

Slutade tvåa i skytteligan

27-åriga Justine Reyes blev Linköpings skyttedrottning den gångna SDHL-säsongen, då kanadensiskan öste in 23 mål på 25 matcher och därmed slutade på en delad andraplats i SDHL:s skytteliga denna säsong.

21-åriga Alva Solberg anslöt till klubben från Troja-Ljungby inför säsongen 2020/21 och gjorde totalt 123 SDHL-matcher för klubben, medan danskan Josephine Asperup skrev på för LHC inför säsongen 2022/23.


TV: Tjeckien lyfter VM-pokalen

Den här artikeln handlar om: