Pontus Eltonius lånas ut ill Tingsryd.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Pontus Eltonius lånas ut från Modo till Tingsryd

ANNONS

Pontus Eltonius lånas ut från Modo till Tingsryd. Det är tredje klubben han lånas ut till från MoDo.

Inför förra säsongen värvade MoDo in Nybros kvalhjälte Pontus Eltonius - men några matcher i MoDo blev det inte. SHL-nykomlingen satsade på Olle Eriksson Ek och Lassi Lehtinen, och Eltonius lånades ut. Först till norska Frisk Asker, och sen till allsvenska Västervik.

Eltonius har kontrakt med MoDo även denna säsong - men lånas nu ut på nytt. Den här gången till hockeyallsvenska Tingsryd. Lånet gäller för kommande säsong men MoDo Hockey har möjlighet att plocka hem Eltonius vid behov. i Taif bildar han målvaktspar med Emil Cederlund.

Förra säsongen vaktade målvakten kassen i 16 allsvenska matcher och sex kvalmatcher. Han hade en räddningsprocent på 90,1 respektice 90,7.


 

Den här artikeln handlar om: