Lukas Pilö.
Foto: Bildbyrån
SHL

Lukas Pilö klar för Timrå IK

ANNONS

Lukas Pilö åkte ur SHL med Oskarshamn under våren. Nu står det klart att backen blir kvar i SHL. Nästa säsong väntar spel i Timrå.
– Han är en stabil tvåvägs back med stor utvecklingspotential, säger sportchefen Kimmo Kapanen.

Efter uttåget med Oskarshamn blir Lukas Pilö kvar i SHL även nästa säsong. Via sin hemsida meddelar Timrå att backen skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

– Väldigt roligt att Lukas blir en del av Timrå, han är en stabil tvåvägsback med stor utvecklingspotential som jag tror kommer passa väldigt bra in i gruppen. Vi får in ytterligare en ung och hungrig spelare som vill arbeta hårt för laget och sig själv, det kommer att bli bra, säger sportchefen Kimmo Kapanen.

Har spelat 245 matcher i SHL

Lukas Pilö har förutom Oskarshamn även spelat SHL-hockey i Örebro och Brynäs och har totalt samlat på sig 245 matcher i högstaligan. Denna säsong noterades 24-åringen för elva poäng (1+10) på 52 matcher för Oskarshamn.

– Det ska bli väldigt roligt att få vara en del i Timrå IK och den resan som föreningen befinner sig på. Timrå har en bra historik av att utveckla spelare vilket är en del av målsättningen för mig, att utvecklas, framförallt mitt offensiva spel, säger Pilö.


TV: Jakob Silfverberg hyllas i Anaheim

Du kanske även vill läsa:
Man snubblade ett steg bakåt
Plus Man snubblade ett steg bakåt
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL