SM-slutspelet

Rögles succé fortsätter – vinner match ett

Rögles succé i årets SM-slutspel fortsätter. I match mot Växjö tog skåningarna sin sjunde (!) raka seger efter att ha vunnit med 2-1 på övertid.

Rögle fortsätter att bjuda upp till dans i SM-slutspelet. Skåningarna gick in till semifinalerna med sex raka vinster i slutspelet efter att ha slagit ut både Timrå och seriesegrarna Färjestad.

I semifinal ställs man nu som bekant mot regerande mästarna Växjö.

Och då bjöd man upp till kamp direkt. Rögle var i allra högsta grad med och förde matchen och hade även lägen att ta ledningen i matchen. Det blev dock en målsnål tillställning.

Galna volley-avgörandet

Det dröjde först till slutet av den andra perioden innan Zach Giuttari bombade in 1-0 till Växjö.

Gästerna var dock allt annat än slagna av det och i den andra perioden sköt Rodrigo Ābols 1-1. Ett mål som tog matchen till en förlängning.

Där slog Adam Tambellini in 2-1 på volley, efter att ha fått en passning. Det var då Rögles sjunde raka slutspelsseger. Och nu har man alltså vunnit fyra raka matcher mot seriesegrarna Färjestad, och snott hemmafördelen mot serietvåan Växjö.

TV: Summering av Linköpings säsong