TV: Bowen Byrams succé – efter trejden: "En bra känsla"

Bowen Byram byttes något oväntat bort av Colorado. Nu är backen i Buffalo – där han har fått en flygande start.
I nattens 7-3-seger mot Detroit Red Wings sköt den tidigare stortalangen två nya mål.
– Att komma till ett nytt lag, du vill verkligen hjälpa laget att vinna på alla sätt du kan, säger spelaren till NHL.com.

Colorado och Buffalo bytte bort en varsin hajpad spelare som inte hade fått det att stämma i sina respektive klubbar. Casey Mittelstadt mot Bowen Byram.

Där den sistnämnda länge pekades ut som nästa stora världsback.

Bakom Cale Makar och Devon Toews blev det dock svårt att etablera sig som en stjärna i ligan. I Buffalo har han nu fått den chansen, och även fått en succéstart.

I natt kom två nya mål när Buffalo vann med 7-3 över Detroit.

– Det är en bra känsla att kunna hjälpa till därute. Jag tycker att vi hade många killar som spelade bra, och som jag har sagt tidigare, vi måste fortsätta i längden, säger 22-åringen.

Två poäng av Lucas Raymond

Bowen Byram har nu gjort fyra poäng på sina inledande tre matcher. I nattens seger sköt backen först 2-0 i mitten av den andra perioden, och utökade sedan ledningen till 6-1  i den andra perioden.

Värt att notera från matchen är också att Lucas Raymond hade ett mål och en assist för Detroit.

Målskyttar:
Buffalo: Alex Tuch, Bowen Byram x2, Zach Benson, Jeff Skinner, Connor Clifton och J.J. Peterka.