TV: Lucas Raymond slog till – efter kaosuppladdningen

Detroit Red Wings tog poäng i sin sjätte raka efter 4-2 mot Toronto. Det efter att ha kommit till arenan 45 minuter innan nedsläpp till följd av snöstorm och mekaniska problem.
– Jag har aldrig upplevt liknande 24 timmar, säger tränaren Derek Lalonde.

Under gårdagen spelade Detroit hemma mot Los Angeles Kings och vann med 5-3. Ett dygn senare var det nu dags för bortamatch mot Toronto.

Men resan till Kanada blev allt annat än smidig.

Snöstormen som drar genom Nordamerika just nu ställde till stora problem samtidigt som flygplanet drogs med tekniska problem. Något som ledde till att laget anlände till arenan 45 minuter innan pucksläpp.

– Väldigt unika 24 timmar. Jag har aldrig upplevt liknande 24 timmar och jag tror inte att någon i ligan har det. Vädret, mekaniska problem, det var galet. Att komma kvart över sex till en klockan sju-match är väldigt unikt och ovanligt, men jag tycker killarna hanterade det helt okej, säger Derek Lalonde till NHL.com.

Vände och vann i tredje

Och visst hanterade laget det helt okej. För även om Pontus Holmberg gav Toronto ledningen i den andra perioden var Detroit mer än med i matchen.

Dylan Larkin kvitterade till 1-1 innan Mitch Marner förvisso gav Maple Leafs en ledning inför den tredje perioden.

Men väl där var det inget snack.

Daniel Sprong kvitterade innan Andrew Copp gav gästerna ledningen. Lucas Raymond satte sedan 4-2 i tom kasse med 19 sekunder kvar och stängde matchen.