David och Marcus Karlström 2021.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Bröderna Karlström återförenas - David lånas in

ANNONS

Medan målkungen, Alexander Ljungkrantz spelar i SHL med Färjestad får bröderna Karlström chansen att spela tillsammans igen. Almtuna meddelar att David Karlström lånas in. 

Ett tufft möte mot Brynäs under onsdagskvällen blev ännu tuffare när det nyligen stod klart att lagets målkung, Alexander Ljungkrantz skulle lånas ut till Färjestad. Nu har Almtuna presenterat ersättaren.

Till mötet med topplaget från Gävle ansluter David Karlström på lån från Tyresö/Hanviken och HockeyEttan. Det innebär att 22-åringen får göra comeback i Uppsala-laget och inta isen tillsammans med brorsan och lagkaptenen Marcus Karlström igen.

David Karlström slog sig fram som junior i AIK innan han gjorde flytten till Almtuna. Där blev det 82 matcher över två säsonger innan han klev ner i Hockeyettan och testade vingarna utomlands. Denna säsong har han stått för 19 poäng (6+13) på 18 matcher i Tyresö/Hanviken.


TV: Linus Omark om drömbudet från Växjö

Den här artikeln handlar om: