IF Mölndal Hockey förlorade mot Borås HC
J20 Region

Borås utklassade Mölndal på bortaplan

Borås dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Mölndal i J20 Region syd herr med hela 10-1 (2-0, 4-0, 4-1).

Borås tränare Karl Wengdahl tyckte till om matchen:

– Starkt att vi spelar över 60 minuter även om det sticker iväg lite i siffrorna. Vi har fortfarande sekvenser vi inte är nöjda med men såklart skönt med vinst.

I och med detta har Borås hela tio raka segrar i J20 Region syd herr.

I början av matchen var Borås starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Magnus Möller Jörgensen och Victor Schmidt Nielsen. Borås var långt ifrån nöjt där. Borås var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 0-4 och ställningen efter två perioder var 0-6.

Borås vann också tredje perioden 1-4 och matchen med hela 10-1.

Borås Holger Härensten stod för fyra poäng, varav tre mål, Alex Bryngelsson gjorde ett mål och spelade fram till tre mål och Nicolas Herold gjorde tre mål för.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Mölndal på tolfte och sista plats och Borås i serieledning.

Lördag 2 december möter Mölndal Kungälv hemma 13.40 och Borås möter Troja/Ljungby hemma 14.00.