Elmeri Eronen och Anton Wedin.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Timrås glädjebesked: Elmeri Eronen och Anton Wedin redo för comeback

ANNONS

Timrå har saknat både Elmeri Eronen och Anton Wedin.
Men när laget ställs mot Leksand i morgon är båda två tillbaka i spel. 

I morgon ställs Timrå mot Leksand i SHL och då får medelpadingarna tillbaka två viktiga spelare som har saknats den senaste tiden. 

Klubben bekräftar nämligen att både Anton Wedin och Elmeri Eronen har återhämtat sig och är redo för comeback.

– Anton Wedin är efter en lång rehabilitering nu redo för full belastning och är därmed klar för att återgå till spel. Elmeri Eronens rehabilitering har gått i snabbare takt än förväntat. Efter vidare tester kan vi konstatera att han är redo för full belastning under match, säger lagläkare Christian Rydin till klubbens hemsida.

Tillbaka efter tio månader

Anton Wedin har inte spelat sedan tredje januari då han ådrogs en korsbandsskada i en match mot Frölunda. Han har sedan tvingats till både operation och en lång rehabilitering men nu, nästan tio månader efter skadan, är Wedin alltså spelklar igen. I fjol gjorde stjärnan 13 poäng på 27 matcher innan skadan. 

Elmeri Eronen har inte spelat sedan 30 september mot Växjö då han drabbades av en fraktur i samband med en skottäckning. Finländaren är däremot tillbaka tidigare än förväntat. Eronen gjorde 2+2 på sex matcher innan skadan, i fjol stod han för 19 poäng på 51 matcher för Timrå.


TV: "Det har varit gånger då klubbarna blivit skogstokiga"

Den här artikeln handlar om: