Pontus Johansson.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Pontus Johansson tillbaka i Frölunda efter utlåningen till Djurgården

ANNONS

Pontus Johansson spelade i Stockholmsderbyt med Djurgården i går. 
Nu är han tillbaka i Frölunda – och spelar i kvällens SHL-match mot Oskarshamn. 

Frölunda saknar flera spelare till kvällens SHL-match mot Oskarshamn. Förutom Mats Rosseli Olsen och Jere Innala som är borta sedan tidigare mister nu Frölunda också forwarden Erik Thorell samt backarna Tom Nilsson och Isac Heens på grund av skador. 

Det gör att Frölunda får kalla in spelare för att få ihop en fullständig trupp. 

Pontus Johansson har varit utlånad till Djurgården den senaste tiden och spelade i Stockholmsderbyt under gårdagskvällen. Bara ett dygn senare är backen tillbaka i Frölunda och spelar i kvällens match då han bildar backpar med Christian Folin.

Frölunda kallar också tillbaka backen Albin Sundin som varit utlånad till Borås i Hockeyettan den senaste tiden och han tar plats som sjundeback. Forwarden Felix Granath lyfts också upp från juniorlaget som extraforward. 

Frölunda meddelar även att Frederik Dichow startar mellan stolparna. 


TV: Rasmus Dahlin: "Jag vill bli bättre i alla aspekter"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL