Brady Ferguson och Michael Kapla.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Brady Ferguson och Michael Kapla förlänger med Rögle

ANNONS

Både Michael Kapla och Brady Ferguson satt på utgående kontrakt med Rögle. Nu har bägge spelarna tecknat nya ettårsavtal med klubben.

Via sin hemsida meddelar Rögle att både Michael Kapla och Brady Ferguson skrivit på avtal som sträcker sig över säsongen 2024/25.

– Jag är väldigt glad. Både Brady och Michael är viktiga delar i vårt lag, säger sportchefen Chris Abbott till klubbens hemsida.

Brady Ferguson har spelat i Rögle sedan säsongen 2020/21 och stod för sin poängbästa SHL-säsong under fjolårssäsongen, där han noterades för 25 poäng (9+16) på 52 matcher i grundserien. Den här säsongen har han noterats för fem poäng (2+3) på de åtta inledande matcherna.

– Brady kom hit under pandemin och har etablerat sig som en väldigt, väldigt stabil spelare i Europa och i SHL. Jag är väldigt glad att Brady och hans familj stannar i Ängelholm ytterligare minst ett år, säger Abbott.

Michael Kapla har gjort succé under säsongsinledningen

Michael Kapla hämtades in till Rögle från Skellefteå inför fjolårssäsongen och blev lagets poängbäste back med sina 28 poäng (7+21) på 44 matcher. Under hösten har Kapla noterats för sju poäng på sex matcher och toppar lagets interna poängliga.

– Alla som ser Michael och som är runt honom ser hur professionell han är. Han vill vara en så bra spelare han kan vara. Han är mån om att få ut det bästa av sig själv och sin kropp. Jag älskar att se hur fokuserad han är varje dag och det visar sig på isen, säger Abbott. 

Med Kapla och Ferguson under kontrakt har Rögle nu 19 spelare under kontrakt till säsongen 2024/25.


TV: Talangen om flytten från HV71 - inför JVM

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games