Pressmeddelande

'Framtidens Stjärnor' kan prisas som "Årets grepp" på Tidskriftsgalan

ANNONS

Hockeysverige.se kan prisas på Tidskriftsgalan. Satsningen Framtidens Stjärnor är en av de nominerade i kategorin “Årets grepp”.
– Hockeysverige.se vände blicken mot morgondagens toppspelare – och publiken följde efter, går det att läsa i motiveringen.

De senaste åren har Hockeysverige.se gjort en stor och målmedveten satsning på den inhemska juniorhockeyn. Detta i form av en unik bevakning av både klassiska TV-pucken och de högsta serierna på såväl J18- som J20-nivå.

Nu kan hockeysverige.se också prisas för satsningen. Juniorbevakningen, som går under paraplyt Framtidens Stjärnor, kan nämligen få pris som “Årets grepp” på Tidskriftsgalan. Tillsammans med Altinget EU från Altinget, Lönekampen från Arbetet och Bluffvarningar från Råd & Rön är Framtidens Stjärnor nämligen nominerade till priset.

“Hockeysverige.se vände blicken mot morgondagens toppspelare – och publiken följde efter. Rekord i besök såväl som prenumerationer visar att de svenska småkronorna värderas högt", skriver Sveriges Tidskrifter i sin nominering.

Framtidens Stjärnor har inneburit en helt ny sorts bevakning av svensk juniorhockey. Tillsammans med lagens tränare har kommentarer givits om samtliga spelare i såväl TV-pucken som i de högsta serierna. Därmed har hockeysverige.se's läsare fått en unik inblick av flera hundra av framtidens svenska hockeystjärnor.

– Vårt beslut att skala upp bevakningen av den inhemska juniorhockeyn har lett till vår mest framgångsrika satsning i sajtens historia. Det som började som en ganska försiktig satsning har successivt skalats upp och förflyttat både antalet betalande prenumeranter och antalet läsare till nya platåer, säger Måns Karlsson, chefredaktör hockeysverige.se.
– Via sin trovärdiga approach och sitt genuina “brinn” för produkten har journalisterna Martin Jansson och Simon Eld skapat ett förtroende hos lagens tränare, vilket ligger bakom den här unika bevakningen som vi kunnat erbjuda våra läsare.

Vinnarna utses på Tidskriftsgalan, den 25:e oktober.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 26 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
01:30 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 27 april
04:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
20:00 Lausanne - Zürich National League
20:00 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
23:00 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 28 april
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
04:30 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:00 Sverige - Tjeckien U18-VM
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:30 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
23:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
måndag 29 april
02:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
torsdag 02 maj
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games