Gustav Olhaver i Tingsryd 2018.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Uppgifter: Gustav Olhaver återvänder till Tingsryd

ANNONS

Rykten har tidigare pekat mot en återkomst i Kristianstad för Gustav Olhaver. Men efter klubbens nedflyttning kommer nya besked. Nu pekas Tingsryd ut som nya klubbadressen. 

Efter 27 poäng (14+13) för Kristianstad 2021/22 flyttade Gustav Olhaver till finska SaiPa. Där fick han det däremot inte att stämma lika bra och hade inför sommarens uppgetts vara klar för en flytt tillbaka till KIK. 

Men sedan dess har klubben tvångsdegraderats och plötsligt ser en annan tidigare klubb ut som den troliga destinationen. 

Smålandsposten kommer nu nämligen med uppgifter om att Tingsryd snappat upp sin tidigare spelare efter att flytten till KIK gått i kras. 

Gustav Olhaver har tidigare gjort 130 matcher för TAIF. över tre säsonger, där den mest framgångsrika var 2019/20 då han tillsammans med Robin Carlsson vann den interna skytteligan med 13 mål. Totalt stod han då för 22 poäng på 47 matcher. 

Han har tidigare även representerat MoDo, Oskarshamn och Rögle. För de sistnämnda har han även gjort elva SHL-framträdanden.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL