Foto: Bildbyrån (Montage)
NHL

Uppgifter: Där hamnar Pierre-Luc Dubois - genom stortrejd

ANNONS

I början av juni kom uppgifter om att Pierre-Luc Dubois var på väg att tvinga sig bort från Winnipeg. Nu ser det ut som att stjärnan kan hamna i LA Kings - genom en stortrejd. 

Pierre-Luc Dubois kommer från sina två bästa säsonger i karriären, men ser ändå ut att vara på väg bort från sitt Winnipeg Jets

Stjärnan som stod för 63 poäng på 73 matcher den gångna säsongen vill enligt tidigare uppgifter inte förlänga sitt avtal med Jets och arbetar istället på en trejd. 

Nu menarThe Fourth Periods David Pagnotta att det ser ut att bli en stortrejd där Pierre-Luc Dubois går till Los Angeles Kings mot flertalet spelare. Bland andra nämns Gabriel Vilardi och Alex Iafallo som delar i det dyra bytet.

TheAthletics Murat Ates skriver även att LA Kings och Dubois har börjat prata om en kontraktsförlängning och att saker rör sig i rätt riktning, även om det är mycket som måste hanteras. 

25-åringen har utgående kontrakt med Winnipeg efter över 200 matcher i tröjan under tre säsonger. Även 2021 trejdades Pierre-Luc Dubois bort efter att ha krävt att få bli bortbytt, då från Columbus Blue Jackets.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games