Nytt konstmål för Jesper Frödén i förlusten

Jesper Frödén har spelat fyra finalmatcher i Calder Cup-slutspelet – och gjort mål i tre av dem. I natt sköt han ett nytt mål när hans Coachella förlorade med 3-2 mot Hershey.

Hershey Bears är på väg att vända finalserien mot Coachella Valley Firebirds. Efter att ha legat under med 2-0 i matcher har de nu kommit tilllbaka och kvitterat matchserien.

Det efter nattens 3-2-seger.

Det var i den andra perioden av matchen som vinstrycket kom när Mike Vecchione och Ethen Frank gjorde ett varsitt mål för att kliva upp i en 3-1-ledning. I den tredje perioden gjorde Coachella sitt bästa för att komma in i matchen.

Stekhet svensk

Det kom också en reducering från Jesper Frödén med dryga 13 minuter kvar att spela. Det var heller inget dumt mål. Svensken tog sats från bakom målet innan han tryckte sig runt målvakten och la in pucken i kassen. Närmare än så kom dock aldrig Coachella utan det blev en ny förlust och matchserien är nu kvitterad.

För Jesper Frödén var det det tredje målet på fyra matcher i finalen. Svensken har blivit glödhet i lagom tid, och har nu gjort nio poäng på tolv matcher i slutspelet.

TV: Henrik Lundqvist minns tillbaka på finalförlusten 2014