Anthony Greco.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

SHL: Anthony Greco uppges klar för Dinamo Minsk

ANNONS

Frölunda har hållit en dörr öppen för en fortsättning för Anthony Greco.
Nu ser amerikanen i stället ut att välja spel i KHL.
Enligt ryska uppgifter är forwarden klar för spel i Dinamo Minsk.

Anthony Grecos avtal med Frölunda löpte ut för en dryg månad sedan, men SHL-klubben har hållit en dörr öppen för en fortsättning för den amerikanske forwarden. I en intervju med Göteborgs-Posten för drygt tre veckor sedan berättade tränaren Roger Rönnberg att Greco var ett toppspår för laget nästa säsong, men någon fortsättning i Göteborgsklubben ser det inte ut att bli.

Enligt ryska uppgifter ska Greco i stället ha bestämt sig för att fortsätta sin karriär i KHL-klubben Dinamo Minsk. Den belarusiska KHL-klubben har emellertid ännu inte bekräftat värvningen.

Den amerikanske forwarden anslöt till Frölunda inför den gångna säsongen och producerade totalt 25 poäng (13+12) på 47 matcher i SHL:s grundserie och slutade med den noteringen på en tredjeplats i den interna poängligan. I SM-slutspelet stod Greco sedan för åtta poäng (4+4) på 13 matcher för Frölunda.

I Dinamo Minsk spelade den gångna säsongen SHL-bekantingen Shawn Lalonde (Färjestad) i laget.


TV: Vad saknades för Frölunda?

Den här artikeln handlar om: