Foto: Bildbyrån
Nyhet

HOCKEYALLSVENSKAN: Anton Ohlsson skriver kontrakt med Brynäs

ANNONS

Anton Ohlsson fick göra tre SHL-matcher under den gångna säsongen. Nu väljer Brynäs att skriva A-lagskontrakt med talangen.
– Jag ser en stor utvecklingspotential i Anton och tror att han kan bli en positiv överraskning redan i år, säger sportchefen Johan Alcén.

Brynäs lyfter upp en av sina egna produkter. J-landslagsmannen Anton Ohlsson har skrivit på ett kontrakt med A-laget som sträcker sig fram till sommaren 2025.

Den här säsongen blev det tre SHL-matcher, nu hoppas talangen få ännu fler chanser i A-laget.

– Klubben har alltid varit en stor del av mitt liv och att nu få chansen i A-laget känns väldigt stort. Nu väntar hårt jobb och jag kommer göra allt jag kan för att få spela så mycket som möjligt, säger 18-åringen till klubbens hemsida.

I J20-laget blev det den gångna säsongen 34 poäng på 45 matcher, i ett lag som gick väldigt tungt. Han kom till Brynäs från Strömsbro 2018 och har sedan dess gått frå U16 till A-laget.

“Ser en stor utvecklingspotential i Anton”

Det blev också debut i landslagssammanhang då Anton Ohlsson blev uttagen till Magnus Hävelids U19-landslag på vårkanten.

– Jag ser en stor utvecklingspotential i Anton och tror att han kan bli en positiv överraskning redan i år. Det han har visat de första veckorna av försäsongen bådar väldigt gott och det är alltid kul att se en spelare som gjort hela resan i organisationen förtjäna ett A-lagskontrakt, säger Johan Alcén.

Med det här kontraktet har Brynäs nu tolv forwards i A-laget till nästa säsong. 


TV: Throwback - Timothy Liljegren draftad av Toronto 2017

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM