Tex Williamsson.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Nybro i kontakt med Tex Williamsson: "Hörde av sig ganska nyligen"

ANNONS

Tex Williamsson är ett jagat byte inför den kommande säsongen. Sedan tidigare har han kopplats samman med Västervik och Kristianstad – och för Barometern bekräftar målvakten att han även varit i kontakt med nykomligen Nybro.
– Det är inte så långt hemifrån och de har något spännande på gång i Nybro, säger han till tidningen.

I början av veckan stod det klart att Tex Williamsson inte skulle bli kvar i MoDo efter klubbens avancemang till SHL. Målvakten är nu ett jagat byte på den hockeyallsvenska marknaden, där han enligt Sportbladet jagas av både Kristianstad och Västervik.

Nu ska ännu en klubb finnas med i jakten på 32-åringens signatur. Barometern rapporterar att Williamsson synts till i Nybro under torsdagsmorgonen och för tidningen bekräftar målvakten att han varit i kontakt med den hockeyallsvenska nykomlingen.

– Det är inte så långt hemifrån och de har något spännande på gång i Nybro. De hörde av sig ganska nyligen och det är några andra lag med i leken också. Jag ville kika med Rasmus Aro (sportchef) och gänget hur det såg, säger Williamsson till Barometern.

Beslut inom en vecka

Inom en vecka hoppas Williamsson ha fattat sitt framtidsbeslut.

– Jag vill inte dra ut på det för mycket. Jag och min sambo får snacka ihop oss och ta ett beslut. Hon har jobb i Växjö och jag ska vara lite pappaledig nu. Vi kommer nog att ta ett beslut inom en vecka, säger han.

32-åringen fick mer eller mindre hela säsongen förstörd på grund av en förslitningsskada. Williamsson spelade fem matcher för MoDo i grundserien och ytterligare fyra i det allsvenska slutspelet den här säsongen.


TV: De vann lotteriet till NHL-draften

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM