Brynäs har visat intresse för Emil Cederlund.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Avslöjar: Brynäs visar intresse för Emil Cederlund

ANNONS

Emil Cederlund visade framfötterna för KRIF Hockey i Hockeyettan den gångna säsongen. 
Nu kan Hockeysverige.se avslöja att Brynäs visat sitt intresse för den 22-årige målvakten inför nästa säsong.

22-årige Emil Cederlund har spelat i Hockeyettan de tre senaste säsongerna, varav den senaste med KRIF Hockey där han denna säsong noterades för en räddningsprocent på 92,8 procent, fyra nollor samt ett snitt på 2,32 insläppta mål per match på 24 matcher för Blekinge-klubben.

Till nästa säsong kan den Tingsrydsfostrade målvakten ta klivet till Hockeyallsvenskan.

Enligt uppgifter till Hockeysverige.se ska Brynäs ha aviserat sitt intresse för den 22-årige målvakten inför nästa säsong. I nuläget finns det inget mer konkret än att Gävle-klubben hört sig för kring Cederlunds framtid, men han är en av målvakterna som finns på sportchefen Johan Alcéns lista.

Brynäs har i nuläget ingen målvakt presenterad inför den kommande säsongen i Hockeyallsvenskan.

Emil Cederlund har tidigare suttit på bänken i Hockeyallsvenskan med moderklubben Tingsryd och var så sent som denna säsong namngiven tredjemålvakt i den småländska klubben. 22-åringens kontrakt med KRIF Hockey löpte ut vid månadsskiftet.

Förutom KRIF har Cederlund spelat två säsonger i Hockeyettan med Mörrum.


TV: Almqvists analys: NHL-klubbarnas värde

Den här artikeln handlar om: