Foto: Bildbyrån (Montage)
Nyhet

Hästen Fanz vädjan: "Finns fortfarande möjlighet"

ANNONS

Över en miljon och insamlade och juristfirman är klar inför konkursöverklagan. 
Nu vädjar Vita Hästen och Hästen Fanz på klubbens hemsida. 
“Alla bidrag är viktiga och betydelsefulla", skriver man. 

Konkursansökan lämnades in och det har blivit bekräftat att Västervik ska ta över Vita Hästens plats i HockeyAllsvenskan, men ännu har man inte gett upp hoppet. 

Under lördagen (15 april) vädjar klubben/supporterföreningen på hemsidan om fler bidrag i kampen mot att stoppa konkursen. 
“Det finns fortfarande möjlighet", skriver man. 

Norrköpings Tidningar skriver även under lördagen om hur Hästen Fanz som driver kampen, nu har samlat in över en miljon och har gjort klart med en juristfirma som kommer driva överklagan mot konkursen.

Fram till 21 april har man nu på sig. 
– Nu har vi något framåt. Det är också en väldigt tidspress, vi har bara några dagar på oss, men det är positivt. Det verkar som att man kanske kan få några dagar till på sig, men vårt mål är 21 april. Vi jobbar även mot andra tider om vi ska få igenom den här överklagan som godkänd snabbt, säger Hästen Fanz Magnus Bodin till NT. 

“Hur ska de kunna neka oss en plats?”

Bodin menar att om det hela går vägen kanske det blir svårt för HockeyAllsvenskan att neka dem från spel även nästa säsong. 
– Rimligt är väl ettan. Då hamnar vi mittemellan. Men drömmen för mig är fortfarande allsvenskan, att göra det riktigt jobbigt för dem, att de inte kan neka oss. Om vi står där 30 april och har lyckats överklaga konkursen samtidigt som vi inte har några skulder – hur ska de kunna neka oss en plats?


 TV: Finalfeber i Hockeysverige

Den här artikeln handlar om: