Foto: Bildbyrån (Montage)
SHL

Christoffer Forsberg får nytt avtal med Malmö

ANNONS

Aldrig skadad, aldrig sjuk. Christoffer Forsberg har varit en konstant i Malmö - och kommer att fortsätta vara det. 
– Det här är utan tvekan mitt lag, säger Forsberg på klubbens hemsida. 

Det är inte många spelare i SHL som kan titulera sig med de saker som Christoffer Forsberg kan. Sedan han kom till Malmö Redhawks, först på ett lån och sedan som en fast övergång, har han inte varit sjuk eller skadad vid ett endaste tillfälle. 

Det är totalt sju och en halv säsonger plus det korta lånet som Christoffer Forsberg har gjort som en en konstant i Malmös lag. 28-åringen har därmed redan hunnit med 436 matcher i rad, och mer ska det bli. 

Kontraktet som han haft med Malmö går ut efter säsongen, men i och med en förlängning dagen före julafton blir han kvar till våren 2025.

– Det är extra glädjande att kunna förlänga med en riktig trotjänare som ”Foppa”. Christoffer är en spelare som alltid ger allt för laget och som underkastar sig jobbet som krävs varje dag. Förutom detta gör han även sin omgivning bättre. Detta är egenskaper som vi värdesätter högt, säger Sportchef Björn Liljander klubbens hemsida. 

– Jag har haft fantastiska år sedan jag flyttade till Malmö för snart åtta år sedan och det här är utan tvekan mitt lag. Jag är både otroligt inspirerad och väldigt glad över att stanna kvar i klubben och att få bära Redhawksfärgerna under ytterligare två säsonger, säger Forsberg.


TV: Skellefteå eller Växjö – vilken svit spricker?

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL