Hugo Allvin och Patrik Allvin.
Foto: Ronnie Rönnkvist (Montage)
Intervju

Hugo Allvin om hockeyarvet: "Alla säger att jag och pappa är väldigt lika"

Hugo Allvin går både i morbror Patrik Allvin och pappa Daniel Perssons fotspår. För hockeysverige.se berättar 15-åringen om uppväxten, framtiden och hur det var att vara den tredje i släkten som burit rollen som kapten för Dalarna i TV-pucken. 
– Hoppas vara som (Connor) McDavid snart, säger Hugo Allvin med ett skratt. 

LEKSAND (HOCKEYSVERIGE.SE)

Född och uppvuxen i Leksand. Dessutom med efternamnet Allvin. Då hamnar såklart tankarna på den kanadensiska staden Vancouver och hockeylaget Canucks där Patrik Allvin är general manager. 

– Patrik är min mammas (Pernilla Allvin) bror. Alltså min morbror, berättar Leksands 15-åriga U16-back Hugo Allvin då vi ses i nybyggda idrottshallen i Leksand för en intervju. 
– Jag var mycket med den familjen då dom bodde i Falun eller nu då dom är hem på somrarna. Det är kul för honom att han har fått den positionen. En jättedriven person som bryr sig om alla andra.Pappa till Hugo Allvin är Daniel Persson som spelade J20 hockey i Leksand, men också i allsvenskan för Halmstad, Nybro och Nyköping. Han spelade även i ettan för Borlänge. 

– Pappa har betytt jättemycket för mig som hockeyspelare och är framför allt min förebild. Han hjälper mig alltid med feedback och allt sådant. 
– Det där är jätteskönt och det blir som att jag har en egen tränare hem. Pappa har också varit tränare för mig fram till för två år sedan då det blev lite mer U16. 

Patrik Allvin har varit GM i Vancouver Canucks sedan januari 2022. Foto: Ronnie Rönnkvist. 

Har du haft Patrik Allvin som tränare?
– Det var någon gång vi tränade i Falun. Då var han tränare för deras 08:or där min kusin spelade.
– Han har coachat mig på somrarna då han varit hemma och gett mig lite trix och tips, vilket varit kul. 
– Vi har inte varit över dit eftersom det varit corona och allt det där, men vi vill försöka åka över så snart som möjligt och se lite NHL-hockey. Förhoppningsvis, när jag åker över dit så är det i stället för att jag ska spela, säger Leksandsbacken med glimten i ögat och fortsätter:
– Givetvis skulle det vara jättekul att åka över och hälsa på dom och jag hoppas att det blir snart. 

“Allting börjar bli verklighet nu”

Trots att Hugo Allvin kommer från en hockeysläkt var det inte givet för honom att satsa på hockeyn. 

– Nej, verkligen inte. I början fick mamma och pappa dra mig till hallen, skrattar Hugo Allvin och fortsätter:
– Det är jag idag jätteglad över. Nu har jag märkt hur kul det kan vara att träffa nya människor. Eftersom hockeyn alltid funnits i familjen blev jag intresserad ganska tidigt och jag började i Tre Kronors hockeyskola då jag var fyra eller fem år. Sedan åkte jag såklart skridskor tidigare.Höll du på med flera sporter?
– Jag har hållit på med lite fotboll, men även baseboll och sedan spelar jag golf på somrarna. Jag tycker det är jättekul att gå ut med polarna och spela lite. Sedan har jag testat på innebandy och allt sådant som alla hockeykillar gjort. 

Du ska börja på hockeygymnasiet nästa höst, hur viktig är just utbildning för dig?
– Den är såklart jätteviktig. Jag har alltid haft ganska lätt att lära mig saker. Det har oftast fungerat väldigt bra och jag har kunnat fokusera på båda sakerna, men även hunnit med det jag tycker är kul utanför också. Det kommer ett liv efter hockeyn också.

Idag går du i nionde klass på Sammilsdalskolan, hur har det fungerat att kombinera med hockeyn?
– Det har varit några gånger jag haft tidiga träningar och fått gå lite tidigare. I början var det ganska lugnt, men det blev lite diskussioner ju fler gånger det blev. 
– Jag tycker att skolan har ställt upp väldigt bra och jag fick gå från klassrådet till den här intervjun nu. Mina mentorer är fantastiska och stöttar mig i allt jag gör, vilket också är jätteskönt. 

Hugos “hemmais” vid gården. Foto: Privat. 

Kan du tänka dig själv att spela och plugga på college i USA eller Kanada?
– Det är inget jag tänkt på. Jag känner att jag vill stanna kvar i Sverige och gå den vägen. Ingenting är omöjligt, men det är inte mitt fokus just nu. 

Om tre år väntar draften för spelare födda 2007 som Hugo Allvin är. Precis som många unga spelare har även han börjat fundera kring att bli just draftad. 

– Allting börjar bli verklighet nu. När jag var yngre såg jag på TV-pucken på TV. Nu har jag varit med där, upp i landslagen och som du säger är draften om tre år…
– Samtidigt, jag måste kunna leva i nuet och göra som Patrik brukar säga, ”Gör man bra saker varje dag så händer det bra saker.” Sedan får det gå som går.
– Jag var aldrig en toppspelare då jag var yngre. Jag har fått göra jobbet varje dag, vilket jag tycker är roligast. Samtidigt har jag haft jättebra stöd utifrån och bra förutsättningar här i Leksand.

Kaptensmaterialet finns i blodet

Hugo Allvin, hans pappa Daniel Persson och hans bror Henrik Persson har alla tre varit lagkaptener för Dalarna i TV-pucken, vilket tyder på att det någonstans där inne finns en stor portion ledarskap. Vi ska inte heller glömma att Henrik Perssons son Viktor Skoglund Persson varit assisterande lagkapten.

– Alla runtomkring säger att jag och pappa är väldigt lika. Både utseende och personlighetsmässigt så det kan säkert finnas någon koppling till det där. 
– Jag tycker det är väldigt kul att kunna leda laget och få ihop alla i en grupp. Jag tror säkert pappa varit likadan. Både jag och han är väldigt målinriktade. 

Hur leder man en grupp på ett bra sätt?
– Man måste få ihop alla individer. Först se alla, höra vad alla tänker. Sedan bygga gruppen utifrån det. Att försöka ha en seriös jargong och träning varje dag. Även att kunna ha kul tillsammans utanför isen. 
– Här i Leksand blir man en väldigt tajt grupp eftersom man umgås med varandra hela tiden. Har man bra människor i laget blir det ganska automatiskt att det blir en bra grupp och då också väldigt kul att få lyckas tillsammans. 

Hugo tränar hemma. Foto: Privat

Den här säsongen har Hugo Allvin spelat både i U16 och J18. Totalt har det blivit 18 matcher, två mål och 15 poäng. 

– Jag tycker att jag tagit steg varje säsong senaste tre, fyra åren. Hittills är jag jättenöjd. Jag har fått spela TV-pucken, varit med i landslaget lite och fått testa att vara på den nivån, varit i J18 och i U16 är jag kapten… Det har varit kul och jag hoppas det kan fortsätta så. 
– Det jag utvecklat mest under säsongen är nog just att göra jobbet varje dag, att gå hit och göra det seriöst hela tiden. Även att kunna träna vid sidan av lagträningen. Sedan har jag försökt jobba upp min explosivitet och snabbhet senaste två åren. Jag tycker att jag fått upp den så jag hoppas vara som (Connor) McDavid snart, skrattar Hugo Allvin.

Uttagen i U16-landslaget: “Jag kan klara av det”

Det blir fortfarande en hel del landhockey utanför huset hemma i Leksand. 

– Pappa är snickare så han har byggt upp en mini rink. Vi fick låna Drömmarnas arenas golv och lagt den på gården. Då kör vi där på somrarna och nu har vi is så på den s jag var ute och testade den häromdagen. Det är mycket hockey, men också kul att kunna dra ihop ett gäng och spela där. 

Vad har du själv för personliga mål den här säsongen?
– Nu när jag fått chansen att vara med i landslaget är det klart att jag siktar på att få vara med på någon av dom kommande två turneringarna. 
– Här i Leksand hoppas jag kunna bygga på det jag börjat med, fortsätta den resan, kanske upp och spela lite J18 och ta erfarenhet av det. Sedan vill jag såklart att vårt lag ska ta oss till SM-slutspel i U16. Jag tycker att vi är på god väg. Vi ska fortsätta göra bra saker så kommer bra saker att hända. 

En allvinare alltså?
– Jajamän. 

Hugo Allvin var nyligen med U16-landslaget på läger i Furudal, något som han ser som en nyttig erfarenhet. 
– Det var jättekul och jättespännande. När jag kom dit var jag smånervös eftersom det var många nya ansikten. Jag tycker att jag kunde spela mitt spel och göra det jag är bra på. Kul att se hur jag stod mig på den nivån. 
– Det var¨också absolut en bättre nivå eftersom jag mötte och spelade med bra spelare. Det var en jättekul upplevelse och något jag tagit lärdom och erfarenhet av. 

Hugo i landslagströjan. Foto: Ronnie Rönnkvist. 

Hur snabbt fick ni ihop den här gruppen med tanke på att det var första gången ni träffades?
– När man är på den nivån måste man kunna anpassa sig väldigt snabbt och få ihop gruppen. Det tycker jag fungerade jättebra. Tränarna är också grymma på det här med lagbygge. Det var klockrent. 

Vilka erfarenheter tar du med dig från det här lägret?
– Att jag ska ta för mig när jag väl får chansen. Visa det jag är bra på, känna att jag är där uppe och nosar, att jag kan klara av det bara jag kör på och tränar som jag ska. 

Kan det här ge en kick till övriga spelare i laget, att kan du så kan dom?
– Ja, det tror jag absolut. Det är en hård konkurrens i U16 och vi har många som är uppe och nosar på J18. Det är många som gör det bra i U16. Det blir lite rivalitet mellan oss eftersom man vill vara den som är bäst, avslutar Hugo Allvin samtidigt som snön börja yra utanför fönstret, vilket känns bra eftersom dom flesta av oss hoppas på en vit jul.


Intervju: Patrik Allvin om nya rollen i Vancouver

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 22 mars
17:30 Ilves - Ässät Liiga
17:30 KalPa - Pelicans Liiga
17:30 Lukko - IFK Helsingfors Liiga
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Luleå - Växjö SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
torsdag 23 mars
01:00 Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:30 Brynäs - Malmö SHL
23:30 Philadelphia Flyers - Minnesota Wild NHL
00:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens NHL
00:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
00:00 Washington Capitals - Chicago Blackhawks NHL
00:00 Detroit Red Wings - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
fredag 24 mars
01:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
02:00 Dallas Stars - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Vancouver Canucks - San Jose Sharks NHL
03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten