NHL

New Jersey Devils galna svit – tog elfte raka bortasegern

ANNONS

De har redan tangerat klubbrekordet för flest segrar i rad den här säsongen. Nu är man inne i nästa svit. I natt tog New Jersey Devils sin elfte raka bortaseger, efter 3-2 mot Philadelphia. 
– Jag tycker att det är en grym prestation, säger Dawson Mercer till NHL.com.

New Jersey Devils har hittat rätt den här säsongen.

Laget är ett av ligans bästa lag och är i stunder oslagbara och tangerade för någon vecka sedan den längsta vinstsviten i klubbens historia.

Nu är man inne i en ny svit, på bortaplan.

– Alla lag är mer bekväma på hemmaplan, och vi har gjort det bra i att komma ut och spela vårt spel och hitta vägar att vinna. Bortamatcher är svåra och att komma iväg med så många segrar är speciellt, säger Dawson Mercer till NHL:s hemsida.

“Gör inte en hel säsong”

I natt tog laget alltså sin elfte raka seger på bortais när man besökte Philadelphia Flyers. Det var Fabian Zetterlund som öppnade målskyttet i inledningen av den andra perioden.

Efter en kvittering av Travis Konecny gjorde sedan Dawson Mercer och Jack Hughes ett varsitt mål för att glida ifrån till 3-1. Slutsiffrorna i matchen skrevs till 3-2.

– Vi är inne i en bra period, men det gör inte en hel säsong. Vi måste spela de närmsta 60-matcherna här och bli bättre för varje match, säger Miles Wood


TV: Berggren svarar på fansens frågor

Den här artikeln handlar om: