Joel Kellman.
Foto: Bildbyrån
SHL

Joel Kellman efter otäcka bilderna: “Mår helt okej”

ANNONS

Joel Kellman blev utburen på bår efter en otäck smäll i lördagens match mot Linköping. 
Nu berättar han för första gången om sitt mående. 
– Det blir bättre och bättre för varje dag, säger Kellman till Smålandsposten

Det var precis i början av den tredje perioden i lördagens match mellan Växjö och Linköping som olyckan var framme. 

Efter en närkamp med Craig Schira så reste sig inte Joel Kellman utan blev liggande på isen. Växjöstjärnan låg orörlig på isen i flera minuter medan han blev omhändertagen av vårdpersonal för att sedan bäras ut på bår. 

Kellman fick åka till sjukhus men kunde lämna på söndagen och nu, fem dagar efter smällen, berättar stjärnan själv om situationen för första gången.

– Jag mår helt okej. Det blir bättre och bättre för varje dag. I dag är väl bästa dagen än så länge och det känns skönt att det går framåt, säger Kellman till Smålandsposten

“Ingen hård smäll alls”

Enligt Kellman så kommer han ihåg det mesta av vad som hände. Han har även sett situationen i efterhand och menar att det bara var en olyckshändelse. 

– Det är ingen hård smäll alls egentligen. Det är bara ett vanligt spel som man brukar gå ut och markera typ. Sen faller jag olyckligt och det gör att det blev som det blev.

Borta på obestämd tid

Efter smällen har det bara handlat om att vila för Växjöstjärnan. Under torsdagen kunde dock Kellman vara på plats och hälsade på sina lagkamrater under lagets morgonvärmning inför kvällens match mot IK Oskarshamn. Han kommer dock inte kunna se matchen på plats. 

Det är oklart när Joel Kellman kommer kunna vara tillbaka i spel igen men han kommer vara borta en tid framöver. Han vill dock inte gå in på vad det handlar om för skada. 

– Det är en skada och just nu behöver jag vila. Vi tar det därifrån och från dag till dag. Det är vad jag kan och vill säga om det, säger Kellman till SMP.


TV: "Jag skulle vilja få in en Daniel Rahimi i MoDo"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL