Dennis Everberg, Riley Sheen & Adam Tambellini.
Foto: Bildbyrån
SHL

Dennis Everberg fortsatt på skadelistan

ANNONS

Dennis Everberg ådrog sig en skada under slutet av oktober i samband med match mot Oskarhamn. Rögleforwarden förväntades vara tillbaka efter uppehållet, men så är inte fallet.  
– Tyvärr har Dennis fått ett bakslag som gör att vi måste ta steg bakåt i rehabiliteringen igen, säger klubbens fysioterapeut Christopher Alvengrip.

Det var under en match mot Oskarshamn som Dennis Everberg fick utgå i förtid. En närkampssituation ska ha lett till att forwarden ådragit sig en skada som hållit honom från spel under två matchers tid.

Skadan förväntades ha läkt efter uppehållet, men den 30-årige Everberg förblir oförmögen att delta i spel.

– Tyvärr har Dennis fått ett bakslag som gör att vi måste ta steg bakåt i rehabiliteringen igen. Skadan är av den karaktär att kroppen måste låta den läka i lugn och ro, säger klubbens fysioterapeut Christopher Alvengrip på klubbens hemsida.
– Vi och Dennis får ha tålamod. Just nu har vi ingen ny prognos utan han är borta tills vidare.

Därmed kommer han inte kunna medverka under åttondelsfinalen i CHL mot det österrrikiska Red Bull Salzburg. Denna säsong har den assisterande kaptenen producerat ett mål och sex assist under 14 matcher.

Tambellini skadad, Sheen tros vara spelklar

Adam Tambellini kommer inte heller kunna delta i matchen mot Salzburg. Men enligt Alvengrip hoppas de kunna återse den 28-årige Tambellini i truppen igen under lördagens bortamatch mot Örebro. 

Vidare meddelar klubben att Riley Sheen har rest med laget till Österrike, och tros vara nära spel. Huruvida han är tillgänglig för spel kommer bestämmas under matchdagen.


TV: Tränarna om Norrbottens bragd

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 28 maj
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL