Linus Söderström & Anton Olsson.
Foto: Bildbyrån (Montage)
SHL

Olsson och Söderström återvänder efter skador

ANNONS

Skellefteå AIK får förstärkning till torsdags matchen. Både Linus Södertröm och Anton Olsson återvänder efter skador.
– Båda två är tillgängliga för en laguttagning inför matchen mot Timrå, säger Mattias Hallberg till Norran.

Ett skadedrabbat Skellefteå AIK kan nu glädjas åt att två spelare är spelklara inför torsdags matchen mot Timrå IK. Det är backen Anton Olsson och målvakten Linus Söderström som nu är tillbaka efter dragits med skador. 

– Både Anton och Linus har kört med J20 nu på onsdagsmorgonen, så båda två är tillgängliga för en laguttagning inför matchen mot Timrå, säger Mattias Hallberg, som är del av lagets medicinska team, till Norran.

Både Olsson och Söderström saknades från bortamatcherna mot Färjestad BK och Örebro HK. Även CHL-matchen mot Belfast Giants, var de två spelarna frånvarande på grund av skador.

Nyförvärvet Anton Olsson har denna säsong gjort en match i det svart-gula stället. Förra säsongen representerade han Malmö Redhawks. Även Linus Söderström är ny för i år, då han spelade Ässät förra säsongen. Denna säsong har han vaktat kassen för Skellefteå under två matcher.


TV: Kritiken mot Brynäs stjärnor: "De har betalt för det"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL