Lisa Johansson.
Foto: Bildbyrån & Ronnie Rönnkvist
Intervju

Lisa Johansson ställs mot AIK: "Kommer vara jobbigt"

Hon har spelat tolv säsonger i AIK. I dag ställs Lisa Johansson mot sin tidigare klubb för första gången sedan flytten till Luleå/MSSK.
– Klart att det kommer vara jobbigt att möta mitt gamla lag i min gamla hall, säger Johansson till hockeysverige.se.

Inför säsongen 2022/23 valde OS och VM-meriterade Lisa Johansson att lämna botten för toppen. Det vill säga byta AIK mot Luleå. Hon har inlett säsongen med två mål och totalt tre poäng på fyra matcher, men framför allt har Luleå/MSSK som lag imponerat. Fyra raka vinster och 13–2 i målskillnad. 

– Det finns en stark vinnarmentalitet i gruppen. Samtidigt är vinnarmentalitet ett ord som är svårt att beskriva, vad man menar med det, berättar Lisa Johansson för hockeysverige.se och fortsätter:
– Jag tycket det finns en stark mental vilja i gruppen att hela tiden bli bättre och utvecklas. Så även på match, att man har det här drivet att hela tiden fortsätta. Oavsett om vi ligger under med 1–0 eller leder med 3–1 går man för nästa framåt. Det är väldigt inspirerande att få vara med om. 

“Världsspelare som spelar här”

Lisa Johansson tillhör själv äldre och mest erfarna spelarna i ligan. Samtidigt betyder det mycket för hennes egen fortsatta utveckling att få träna och tävla med världsspelarna som idag spelar för Luleå/MSSK. 

– Det betyder jättemycket för mig och är egentligen en av dom stora anledningarna till att jag valde hoppa på chansen jag fick av Luleå. Att få vara i den miljön både på träning och match.
– Även om jag är en av dom äldsta har jag fortfarande mycket kvar att lära. Jag är också väldigt driven just nu i att hela tiden bli bättre. Det har jag verkligen möjligheten att bli här. 

Är det en stor kontrast mot dina senaste säsonger i AIK?
– Det är världsspelare som spelar här. Vi ska inte sticka under stolen med att det inte fanns det i AIK på samma sätt. Klart att det blir en kontrast eftersom det blir ett högre tempo och intensitet på träningarna. Bara av att få det på träningarna gör mig bättre. 
– Det är ändå träna man gör mest. Som spelare har du mer träningar än matcher. Då är det kanske träningsmiljön som ska vara den bästa. 

Lisa Johansson. Foto: Ronnie Rönnkvist

“Absolut inte nöjd”

Många talar om Jenni Hiirikoskis driv och betydelse för det här laget, något som nu Lisa Johansson har fått uppleva på nära håll under en tid. 

– Jag kan bara bekräfta det sett utifrån och vad jag upplevt under mina två månader jag tränat med henne. Det är ett sjukt driv på träningar och matcher. Jag tycker det är väldigt inspirerande att se en spelare som haft en så lång och fin karriär fortfarande ha det drivet. Hon ger 100 varje träning samtidigt som hon hjälper andra. 
– Nu är hon i och för sig fystränare också och har då att hjälpa andra som jobb, men jag kan säga att jag fått tips och småövningar av henne sedan jag kommit hit. Det har hjälpt mig otroligt mycket att fått veta om jag gjort lite fel eller kunnat ändra något i en övning för att göra det lite bättre och kunna utvecklas. Att få vara nära henne som jag får vara nu är otroligt inspirerande.

Hur ser du på din egen säsongsinledning i SDHL?
– Jag skulle säga att för egen del tycker jag att det gått hyfsat. Jag är absolut inte nöjd. Det tycker jag inte heller att man ska vara, men det är otroligt kul att spela hockey. 
– Den kedjan jag blivit insatt i med (Noora) Tulus och (Viivi) Vainikka, jag trivs jättebra i den miljön. Vi har många bra idéer och tänker ganska lika. Sedan kommer det självklart ta ett tag innan vi lärt känna varandra helt och hållet. När vi gjort det tror jag det kommer kunna bli ännu bättre på isen än vad det redan är. 
– Lagmässigt tycker jag att vi ändå har presterat ganska bra. Samma där, jag vet att vi inte är nöjda utan vill vara bättre. Även om resultaten gått med oss vill vi spela en bättre hockey än vad vi gjort. 

Lisa Johansson och Emma Nordin är nu lagkamrater i Luleå. Foto: Bildbyrån

Saknar vännerna i Stockholm

Ska man prestera en bra hockey handlar det såklart även om att trivas vid sidan av isen, vilket Lisa Johansson gör i Luleå. 

– Jag trivs jättebra hittills. Mycket har det att göra med att jag kände några av spelarna redan innan jag flyttade hit. Då har det inte blivit en så stor omställning på det sättet att byta miljö. 
– Nu har jag varit ute och gått runt lite i stan och jag tycker det är en väldigt fin stad. Vi får väl se hur det är då snön och mörkret kommer, hur jag hanterar det, säger Lisa Johansson med ett lätt skratt och fortsätter: 
– Jag tror inte det ska vara några större problem och jag är väldigt glad över att jag vågade ta chansen Luleå gav mig.

Vad saknar du från Stockholm?
– Absolut saknar jag mest mina närmsta vänner som jag dag ut och dag in såg i ishallen. Nu är ingen av dom, förutom Johanna Lagus, kvar, men många av dom bor kvar i Stockholm. 

Ställs mot AIK: “Kommer vara jobbigt”

Idag väntar match på Ritorp för Lisa Johansson. Hennes första match där sedan hon lämnat AIK efter tolv säsonger i klubben. En match som kommer vara känslosam för 30-åringen från Nybro. 

– Om jag ska vara ärlig tror jag det kommer bli en av dom mest känslomässiga matcher jag någonsin spelat, säger Lisa Johansson som tystnar en stund och tycks samla kraft innan hon fortsätter:
– Det kommer bli tufft. Samtidigt tror jag det kommer bli en rolig match. Jag representerar Luleå nu och det planerar jag att göra till 110 procent imorgon (läs: idag) på Ritorp. Klart att det kommer vara jobbigt att möta mitt gamla lag i min gamla hall. 
– Jag har jagat dit lite publik så det kommer dit mycket folk och stöttar. Det kommer kännas skönt att ha många nära och kära på läkaren. 

Lisa Johansson i AIK-tröjan. Foto: Bildbyrån

Hur mycket vet du om det här nya AIK?
– Inte så mycket mer än att jag är en hockeynörd och har suttit och kollat på i princip alla matcher i SDHL. Jag har sett alla matcher AIK spelat, men vet inte mer än vad jag sett där. 
– Det jag förstått är att AIK verkar ha fått till det ganska bra och har tagit lite poäng nu i början. Jag vet att det är ett lag som inte är tippade så högt, men det spelar egentligen ingen roll vad du har för lag på pappret. Det som spelar roll är vad du gör med laget du har så det ska bli en väldigt intressant match. 

Du ställdes över då Ulf Lundberg tog ut sin VM-trupp tidigare i år, hur ser du själv på landslagsspel framöver?
– Jag hade en dialog med Uffe runt VM. Där sa jag att jag är öppen för landslagsspel. Att representera Sverige är det finaste man kan göra. 
– Sedan får vi se om jag får något samtal. Jag får i så fall ta ställning då beroende vart jag är i säsongen och så vidare, men jag har hela tiden sagt att jag är öppen för landslagsspel.


TV: Wallstedt jämförs med stjärnmålvakten

Matchrapporter: Tre poäng till Linköping efter avgörande i slutperioden mot AIK Formstarka Leksand tog ännu en seger Formstarkt Luleå tog ännu en seger Segerraden förlängd för Brynäs – besegrade AIK Formstarkt Luleå tog ännu en seger

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 december
15:00 Leksand - AIK SDHL
15:00 Almtuna - Tingsryd Hockeyallsvenskan
15:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
21:00 Winnipeg Jets - Anaheim Ducks NHL
21:00 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings NHL
måndag 05 december
01:00 Buffalo Sabres - San Jose Sharks NHL
01:30 New York Islanders - Chicago Blackhawks NHL
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Luleå - Malmö SHL
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
19:45 Kloten - Servette National League
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 11 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Calgary Flames NHL
01:30 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Vancouver Canucks - Minnesota Wild NHL
15:30 Luleå - Brynäs SDHL
16:00 Modo - Leksand SDHL
21:00 St Louis Blues - Colorado Avalanche NHL
00:00 Florida Panthers - Seattle Kraken NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings NHL
måndag 12 december
01:00 Winnipeg Jets - Washington Capitals NHL
01:00 Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Vegas Golden Knights - Boston Bruins NHL
19:00 Västervik - Modo Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten