Bildbyrån
NHL

Dystra beskedet om Carey Price

ANNONS

Carey Price skadehelvete fortsätter. Nu kommer general manager Kent Hughes med ett dystert besked kring den tidigare storstjärnan.

De senaste åren har, minst sagt, varit påfrestande för Carey Price. Den tidigare Hart Trophy- och Vezina Trophy-vinnaren har dragits med skadebesvär, och stod förra säsongen bara fem matcher då han skrev in sig i NHL:s hjälpprogram för missbruksproblem.

Vi lär inte få se Price speciellt mycket kommande säsong heller. General manager Kent Hughes säger att Price dras med en knäskada, som kommer hålla honom borta från starten av säsongen. Det kan till och med vara så illa att den nyblivne 35-åringen inte kan spela över huvud taget kommande säsong. Han kommer placeras på långtidsskadelistan i samband med säsongsstarten. Canadiens kommer veta mer om hans situation när han läkarundersökts i samband med att träningslägret startar.

Carey Price har spelat 712 matcher i NHL, vilket är 27:e flest i NHL-historien för en målvakt. Han står noterad för 361 vinster, vilket är 21:e flest. Han är också en av endast sju målvakter som vunnit Hart Trophy, som ligans mest värdefulla spelare.

Montréal Canadiens har för närvarande Jake Allen och Samuel Montembeault som sitt målvaktspar.


TV: Lehners läckraste räddningar 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL