Intervju

"Vad jag vet hade jag inget konkret på bordet från Skellefteå"

Efter sex år utomlands valde Anton Lindholm i våras att vända hem till Sverige. Klubbvalet föll dock inte på Skellefteå AIK – i stället väntar en ny utmaning i Dalarna.

LEKSAND (HOCKEYSVERIGE.SE)

I våras gjorde Anton Lindholm sin andra VM-turnering. Första gjorde han redan 2016. Mellan turneringarna har han hunnit med både NHL och KHL-spel. Men för tillfället är utlandsspel ett avslutat kapitel. I höst kommer vi få se 27-åringen från Varuträsk iklädd Leksandströjan. 
– Varuträsk ligger ungefär en och en halv mil väster om Skellefteå. Mellan Skellefteå och Boliden där gruvan är, berättar Anton Lindholm då hockeysverige.se träffar honom för en intervju i ett både soligt och blåsigt Leksand. 
– Vad Varuträsk är mest känt för? Oj… Undrar om inte Hanna Marklund är lite kopplad dit, Varuträsk och Åliden. Att hon började sin resa där. 

Varuträsk IF är Anton Lindholms, liksom Hanna Marklunds, moderförening. 

– Det var där jag startade, ett duktigt blandla

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten